Video nadzor

Često u novinama/ na internetu pročitate kako se desila neka krađa ili neki vid razbojništva, nad nečijim domom. Zapitate se da li ste Vi i Vaši ukućani bezbedni i da li su Vaše dragocenosti bezbedne. Kako biste sprečili fatalne posledice ili teške krađe, mi smo tu da Vam pomognemo. Mi smo servis koji se bavi prodajom i postavljanjem video nadzora!

Ukoliko ste se odlučili da bi video nadzor kupili kod nas, mi ćemo se postarati da napravite pravi izbor, a pritom da ne date gomilu novca, kao u većini drugih konkurentskih firmi. Prvo što bi Vi trebali da znate je površina objekta koji želite da pokrijete video nadzorom i da nam kažete da li želite pokriti spoljašnju površinu ili unutrašnjost prostorije. Dalje će naš stručnjak da Vas uputi koja bi kamera bila najbolja za Vas. Takođe, kod nas možete pronaći i interfone, sa ili bez kamere.

Običan video nadzor sastoji se iz tri elementa:

  1. Kamera
  2. Kablovi
  3. Monitor

Kada smo već pomenuli monitor, važno je da Vam napomenemo da povedete računa o izboru. Ovo što ćemo Vam sada reći, na prvi pogled, deluje suludo, ali je i istinito. Većina mušterija pribegava većim monitorima, misleći da će tako biti jasnija slika, ali to uopšte nije tačno. Veći monitori šire sliku i slika postaje nejasna. Ono što mi preporučujemo jeste monitor od 22“, on će savršeno i jasno prikazati sliku i slika neće biti mutna. Naravno, to je naš savet, ali u našoj ponudi imaju i veći monitori, pa Vi imate mogućnost izbora.

Što se kamera tiče, u našoj ponudi postoje razni modeli i marke, kao i razne veličine, jedino na šta treba da obratite pažnju jeste rezolucija. Kamere sa manjom rezolucijom jesu jeftinije, ali je kvalitet slike lošiji, Takođe, imate u ponudi kamere u boji ili crno- bele, pa čak i one koje beleže zvuk. Na sve kamere i monitore imate garanciju, što je dodatna pogodnost.

Kada se odlučite za odgovarajuću kameru, mi ćemo se, ukoliko želite, postarati i za ugradnju vašeg video nadzora. Sve naše usluge su po pristupačnim cenama i mi Vam garantujemo da ćete biti zadovoljni.

Pri samom postavljanju video nadzora postoje određeni koraci, koji uvek idu istim redosledom:

  1. Naš stručnjak određuje najpogodnije mesto gde bi trebalo postaviti kameru ili interfon
  2. Tehničari će napraviti kanaliće u zidu, namenjene kablovima
  3. Postavljanje kablova
  4. Postavljanje elemenata video nadzora
  5. Testiranje
  6. Razgovor sa mušterijom o tome da zaključimo da li ste zadovoljni našim učinkom

Iza nas stoji mnoštvo mušterija koje su zadovoljne uslugama i rado nas preporučuju, nadamo se da ćete i Vi biti jedana od njih. 

Vidimo se na adresi: Vojvode Bogdana, broj 34, Zvezdara. Čujemo se na brojeve telefona: 011/ 40-000-460, 011/24-18-181 ili 011/38-06-074.

Vaš Sceam CCTV corporation