Servis klima

Polako, ali sigurno dolaze vreli letnji dani, a Vi brinete o tome da li Vam je klima u dobrom stanju. Još gore je ako nešto nije u redu sa njom, a ne možete naći odgovarajućeg majstora ili uopšte nemate klimu. Za sve Vaše probleme sa klimom, mi smo tu, Maxx servis klima.

Mi posedujemo našu prodavnicu, u kojoj imamo klime svih dimenzija (male, srednje i velike), kao i sve marke klima: Panasonic, Vox, Samsung, Gree, Galanz, Daikin, Carrier, LG, Midea i mnoge druge. Pri odabiru klime, bitno je da znate kolika je površina poslovne ili stambene jedinice u koju želite postaviti klimu. Potom, sa tom informacijom dođete kod našeg stručnjaka i on Vam kaže koja klima je najidealnija za Vaš prostor. Na sve klime, kupljene kod nas, dobijate garanciju, koja Vam, možda, neće ni trebati, jer mi posedujemo klime najboljeg kvaliteta na tržištu.

Kad ste već kupili klimu, budite bez brige kako je postaviti, jer smo i za to tu mi. Mi dolazimo na lice mesta i postavljamo klimu i testiramo je za Vas. Ceo postpuak popravljanja ide u nekoliko faza:

 1. Pregled prostorije i odlučivanje gde bi bilo najbolje postaviti klimu, da ne smeta i da ne stvara neugodan osećaj, ukoliko se nalazi iznad kreveta ili stola
 2. Pregled spoljašnjosti objekta, kako bi se utvrdilo gde je najbolje postaviti spoljni deo klime
 3. Ukopavanje kanalića u zid zbog kablova i cevi
 4. Postavka kablova i cevi
 5. Postavka klima uređaja
 6. Paljenje i testiranje klime
 7. Razgovor sa mušterijom o odrađenom poslu

Imate neispravnu ili nenapunjenu klimu? To je naš posao! Mi vršimo punjenje klima različitim vrstama freona, po veoma povoljnim cenama. Punjenje je najbolje odraditi pre početka sezone, negde krajem zime ili početkom proleća.

Ukoliko je Vaša klima pokvarena, jedino što treba da uradite jeste da nas pozovete i mi dolazimo na teren. Postupak popravke ima više koraka i uvek ide istim redosledom:

 • Dijagnostika kvara
 • Sabiranje ukupne cene popravke sa sve delovima
 • Saopštavanje mušteriji kolika je cifra u pitanju
 • Kupovina delova
 • Postavka novih delova
 • Testiranje
 • Razgovor sa mušterijom o učinjenom poslu

Na teren uvek izlazi tim tehničara i stručnjak, koji će se potruditi da posao bude što bolje odrađen, jer je nama najbitnije da Vi budete zadovoljni.

Ako ste rešili da se odselite ili premestite svoju klimu, ni to nije problem, jer mi radimo selidbe klime sa lokacije na lokaciju.

Sve naše usluge su sa prilagođenim cenama i iza nas stoji mnoštvo reči hvale od mušterija koje su sarađivale sa nama.

Ukoliko ste odlučili da se pridružite broju naših zadovoljnih mušterija, možete nas posetiti na adresi: 2. septembra, broj 34, Beograd. Možete nas pozvati i telefonom na broj: 062/83-00-522.

Čekamo na Vas, Vaš Servis klime Maxx