Selidbe klavira

selidbe

Verovatno jedna od najtežih stvari za selidbu je prenošenje teških instrumenata poput klavira. Naša agencija ima dosta iskustva sa prenošenjem klavira, Iako ovo nije često tražena usluga. Vlasnika klavira I pijanina nema puno, a svima je zajedničko to da tokom selidbe zahtevaju profesionalnu pomoć. Nismo nikada čuli da je neko pokušao da preseli klavir bez pomoći agencije za selidbu. Sa nama ne morata da brinete o Vašem dragocenom instrumentu, transportovaćemo ga u besprekornom stanju na željenu lokaciju. Sa našom agencijom selidbe ovako teških, osetljivih i dragocenih stvari poput klavira odvijaju se brzo I lako. Transport vašeg omiljenog instrumenta biće potpuno bezopasan, povoljan i jednostavan. Itekako smo svesni materijalne I duhovne vrednosti za vlasnika jednog klavira, I znamo da bi čak I najmanje oštećenje bila ogromna šteta, pa pri ovakvim selidbama pristupamo sa izuzetnom pažnjom.

Selidbe klavira možemo obaviti I u okviru kompletne usluge selidbe čitavog stana, poslovnog prostora itd., ali nudimo je I kao izdvojenu uslugu. Tako da, ukoliko je potrebno samo preseljenje klavira u drugi prostor obavezno kontaktirajte naš stručni tim. Ako se pri selidbi u drugi prostor medju svim nameštajem nalazi i klavir, to nam posebno napomenite prilikom samog poziva. Zašto je ovo bitno napomenuti? Zato što ćemo u tom slučaju poslati profesionalce posebno obučene za selidbu tako osetljivog muzičkog instrumenta kao što je klavir. Bitno je I da nam napomenete koju vrstu klavira posedujete. U zavisnosti od dimenzija vašeg klavira zavisiće I vrsta prevoznog sredstva kojim će se obaviti transport. Tako da obavezno napomenite da li je u pitanju polukoncertni klavir, mali pijanino, ili Grand piano. Kada je u pitanju pakovanje i bezbednost prilikom selidbe, treba da znate da će klavir biti zaštićen i kompletno upakovan sa svih strana. Za to koristimo posebne streč folije i kartone, što će ga u potpunosti zaštititi čak i od najmanje ogrebotine.

Svesni smo toga da ćete se verovatno teško odlučiti da ukažete poverenje nekoj agenciji pri tako delikatnoj stvari kao što je selidba jednog dragocenog klavira. Ali ukoliko se odlučite za prenos tako velikog I vrednog instrumenta, mi Vam preporučujemo da se za tako jedan delikatan posao obratite pravim profesionalcima. Poverite svoj klavir našoj agenciji I našim posebno obučenim radnicima za izvodjenje takvih vrsta selidbe, u takvim situacijama se jedino isplati biti dovoljno poverljiv I prepustiti posao iskusnom timu. Mi ćemo vaš instrument prebaciti u bilo koji deo grada potpuno sigurno I po povoljnoj ceni.