Rent a car Beograd

rent-a-car-beogradBilo da ste turista i želite da obiđete Beograd ili Vam je potreban auto na dan, rent a car Beograd je agencija koja nudi uslugu rentiranja automobila po vašoj meri. Beograd je grad koji ima mnoge znamenitosti i ukoliko ne želite da propustite neku od njih udobno se smestite u neko od naših vozila i uživajte u lepotama grada. Ukoliko, Vam je potreban automobil direktno sa aerodroma i za to postoji rešenje. Rezervacijom vozila u rent a car agenciji, vozilo će Vas sačekati na aerodromu a sve detalje preuzimanja i vraćenja ugovorićete sa nekim od našeg ljubaznog osoblja. Rezervacije se vrše putem telefona ili preko interneta, kako god da je Vama zgodno, mi odgovaramo na sva Vaša pitanja i nedoumice. Osoblje naše agencije ponudiće Vam najbolje vozilo koje odgovara vašim uslovima i zadovoljava sve vaše zahteve, pa čak i više od toga. U agenciji rent a car Beograd rezervacija vozila je laka, i vi dobijate vozilo u tačno dogovoreno vreme i na tačno ugovorenom mestu. U voznom parku rent a car Beograd mozete ugovoriti rentiranje automobila raznih marki. Svaki automobil moze primiti od 5 do 9 putnika, vozila su konforna i prilagođena svima. Automobili iz rent a car voznog parka prilagođeni su za gradsku vožnju, Economy klase, ali postoje i Mid size, Full size, i Mini van.
Svi automobili moraju biti registrovani i osigurani KASKO osiguranjem. Obzirom da se vrši dnevni najam vozila, vozila imaju neograničenu kilometrazu. Postoji i mogućnost rentiranja vozila i na duzi period od oko par meseci. Sve uslove oko rentiranja automobila, i potrebne detalje rećiće Vam osoblje naše agencije. Osim što vozila moraju biti sigurna i potpuno proverena za vožnju ona sadrže i dodatnu operemu. Ukoliko je potrebno, na Vaš zahtev unutar vozila postavlja se GPS aparat, koji Vam pomaže da što lakše dođete na određenu destinaciju ili da se ne izgubite. Rent a car Beograd je agencija koja iz iskustva zna da pored osnovnih zahteva klijenti žele određeni komfor, pa su vozila opremljena klima uređajem, servo upravljačem, ABS-om, podizačima stakla, AIR begovima, muzikom. Vozila su takođe potpuno opremljena i za letnju voznju kao i za zimsku.
Jedno od najčešćih pitanja je, šta je uopšte potrebno za iznajmljivanje vozila?
Potrebna Vam je važeća vozačka dozvola koju posedujete duže od tri godine, i neki lični dokument, pasoš ili lična karta. Ukoliko ste strani državljanin potrebno je navesti i mesto boravišta.
Prilično jednostavno i lako, a uz to i brzo realizovanje usluge. Agencija rent a car Beograd i njeni zaposleni potrudiće se da sve protekne brzo i efikasno. Sigurnost putnika u našim vozilima je na prvom mestu, pa su naša vozila redovno servisirana i detaljno proverena od strane stručnih ljudi. Vozila rent a car agencije zadovoljiće vaše potrebe u smislu komfora i sigurnosti, jer su u ponudi noviji automobili svetskih marki. Potrudićemo se da opravdamo ukazano poverenje i nastavimo da pružamo kvalitetne usluge rentiranja na teritoriji grada Beograda. veliko iskustvo čini naš posao uspešnim i naše klijente zadovoljnim.