Prevoz od i do aerodroma

Odlučili ste da se vratite u zemlju ili, pak, odete u neku drugu? Rešili ste da putujete avionom, ali ste sigurni da nema ko da Vas sačeka na aerodromu? Brojeve od,preskupih, taksista nemate, a nemate ni rodbinu ili prijatelje koji bi Vas sačekali. Uz sve to, imate i gomilu stvari i ne znate šta ćete.

Većina ljudi koji često putuju se susreću sa ovim problemom, ne znaju kako će se prevesti do kuće, za sebe je lako naći neki prevoz, ali kada imate gomilu stvari sa sobom i uz to i decu, već su stvari, daleko, komplikovanije.

Rešenja uvek ima na dohvat ruke. Prvo, što svima padne na pamet, je taksi. Taksi vozilo ima svojih prednosti i mana. Prednosti taksi vozila su to što su najlakše dostupno prevozno sredstvo. Ali, u svemu postoji ono ali, u jedno taksi vozilo je nemoguće smestiti decu ili prijatelje sa kojima putujete, kao ni sve vaše stvari. Taksi vozila su, u većini slučajeva, putnički automobili, koji, sami po sebi, nemaju dovoljno prostora. Većina taksita, veliki broj njih, nije raspoložena da čeka da Vi sve vaše stvari upakujete i smestite se za vožnju, smatraju da nisu dovoljno plaćeni za tako nešto. Pritom, da ne govorimo o cenama usluga, svako čekanje se naplaćuje,dodatno i vožnja na određenu lokaciju. Po meni, smatram da postoje i lakši načini.

Jedan od najlakših načina je pozvati jednu, od bezbroj, agencija koje rade 24 sata dnevno i obratiti im se za pomoć. Prednost tih agencija je što se brojevi mogu naći na internetu, brzo, sa bilo kog uređaja. Reč je o agencijama koje vrše uslugu prevoza mini-busom ili kombi vozilima, od zadate do željene destinacije. Pored toga što su Vam dostupni u bilo koje doba dana i noći, vrlo su ljubazni i strpljivi i postoje u gotovo svim zemljama u Evropi. Nude i program koji obuhvata tim koji govori više stranih jezika, pa ako ste dospeli u neku zemlju, čiji jezik ne poznajete,možete se obratiti takvim agencijama i zatražiti pomoć. Uz sve te pogodnosti, u svim agencijama vlada novi sistem rada, reč je o principu „od praga- do praga“, koji će Vam obezbediti adekvatan prevoz, bez presedanja ili menjanja prevoza, ukoliko je željena lokacija znatno udaljena od aerodroma. Prevozom kombijem ili mini-busom, obezbeđujete prevoz Vaših prijatelja, porodice i Vas, bez gužve i uz to imate dovoljno prostora za sve Vaše stvari. Pritom, tim koji dolazi po Vas, uz dogovor, može Vam pomoći oko spakivanja i raspakivanja svih Vaših stvari. Dobijate paket usluga uz nešto više novca nego što biste dali taksisti. Po mom mišljenju, ovo je najbolja varijanta za sve one koji se vraćaju kući ili putuju u potpuno nepoznatu zemlju.

Autor: Marija Mitrović