Otkup automobila, Beograd

Imate očuvan automobil i hteli bi ste da ga prodate i kupite drugi? Iscrpljujuće je danima pratiti oglase i čekati da Vas neko pozove? Pritom, morate imati savršene slike, pa se sastati sa gomilom ljudi, a mnogi od njih, čak, nisu ni zainteresovani da kupe, već samo pogledaju i odu. Imamo rešenje za Vas!

Naša firma Otkup Automobila Beograd se bavi otkupom svih novih, dobro očuvanih vozila. Takođe, bavimo se i otkupom oldtajmera.

Bez jurnjave po oglasima, nerviranja zato što svakom potencijonalnom kupcu ne možete udovoljiti. Kod nas sve ide jednostavno, sve što treba da uradite jeste da nas pozovete i mi smo tu. Imate mogućnost da dođemo na teren ili da sami dovezete svoje vozilo u naš salon. Kod nas Vas čeka tim koji će na najpogodniji način za Vas proceniti vozilo.

Postoje i određene činjenice, koje Vi morate odraditi da bi prodaja bila moguća. Na Vama je da obezbedite da je automobil Vaše vlasništvo i da je registrovan na teritoriji Republike Srbije.

Što se ispravnosti tiče, auto mora biti dobro očuvan,  mehanički i limarijski potpuno ispravan. Kupujemo automobile svih brendova, ali oni, za koje smo posebno zainteresovani, su:  Audi, BMW, Škoda , Mercedes i Volkswagen. Na njih ćete dobiti posebne pogodnosti, jer je cena tih automobila na tržištu veća i lakše se prodaju od ostalih marki.  Ono što je važno da znate o nama, mi prvo otkupimo vozilo, a kasnije ga opet prodajemo. Kada uzmemo u obzir tu činjenicu, razumljivo je što su cene koje Vam ponudimo, nešto niže u odnosu na internet sajtove ili druge vidove oglasa, na kojima možete prodati Vaš auto. U principu, radi se o procentu od nekih 20%, ali taj procenat varira u zavisnosti od marke automobila. S tim, što, kao što smo pomenuli, vozilo kupujemo odmah i nemate opterećenje stalnih postavki oglasa, koji se, pritom, naplaćaju, niti traženja Vama odgovarajuće mušterije.

Kod nas, pre otkupa automobila morate proći i određenu proceduru:

  1. Na naš mail ili broj telefona, potrebno je da nas kontaktirate i kažete o kakvom vozilu je reč.
  2. Na nama je da pogledamo orijentacione vrednosti vozila.
  3. Sa Vama dogovaramo oko cene vozila.
  4. Potom, pravimo ovlašćenje, odnosno kupo-prodajni ugovor, kod notara, i u celosti Vam isplaćujemo automobil.

Naše radno vreme je od 08 časova, do 17 časova, možete nas posetiti na lokaciji: Borče, Zemuna, Dedinja, Voždovca ili Zvezdara. Naš sastanak možete zakazati pozivom na broj: 063/271-871.

Radujemo se susretu sa Vama i potrudićemo se da Vam ponudimo što bolje uslove saradnje. 

Vidimo se!