Iznajmljivanje oldtajmera

Devojke, naročito, su kao malene devojčice u svojoj glavi zamišljale idealan auto za vožnju do matičara. Potom, isti san je pratio i dečake, gledavši stare filmove, zamišljali su kako se voze u jednom od tih oldtajmer vozila. Mi smo tu da ispunimo takve snove! Mi smo firma „Golden Limo“, koja se bavi iznajmljivanjem oldtajmer vozila, kao i limuzina i modernih, novih, vozila! Dobro došli na članak posvećen nama i našem radu!

Venčanje, posebno, je najgraciozniji čin u životu svakog momka i devojke. Tu se kruniše ljubav brakom i od tog dana počinje zajednički život. Važno je da taj događaj bude po svemu poseban.  Sebi možete obezbediti vožnju do matičara u jednom od naših oldtajmera, kabrioleta ili običnih, takođe, za taj put može poslužiti limuzina ili neki noviji auto. Na Vama je da kažete šta tačno želite.

Kod nas često dolaze režiseri, u potrazi za automobilom, koji će odgovarati zamišljenoj seriji, filmu ili reklami. Takođe, tu su i poznati pevači, koji iznajmljuju vozila za svoje spotove. Nikako nije isplativo kupiti vozilo samo za jednu priliku, iznajmljivanje je isplativija opcija.

Tu su i krštenja, takođe, jedan od svečanijih činova u životu svakog roditelja. Vaše dete možeze voziti u nekom modernom automobilu ili oldtajmeru, do crkve, a potom do mesta na kome će se proslaviti krštenje.

Za sve mlade, rođendani i punolestva daju dodatnu dozu sreće, pa se tako može iznajmiti limuzina, koja će mladog slavljenika voziti do mesta na kome slavi ili se u njoj može okupiti društvo. Unutar limuzine postoje mini- barovi sa pićem, limuzina je oplemenjena i muzikom, pa postoje svi uslovi za slavlje unutar automobila.

Ukoliko želite dokazati svoje gostoprimstvo u najboljem svetlu, prijatelju ili poslovnom partneru, takođe se možete obratiti nama. Mi ćemo Vam iznajmiti vozilo, pa do dogovoru, tu su i naši vozači, koji će Vam vožnju učiniti što prijatnijom.

Od modernijih vozila, u našoj ponudi možete izabrati sledeće marke: Lancia, Volkswagen, Mercedes i mnoge druge.

Široka ponuda oldtajmera obećava sledeće marke: Cadillac, Chevrolet, Mercedes, Lincoln, Volkswagen, Porsche, Ford Mustang i mnoge druge.

Sva naša vozila su tehnički, potpuno, ispravna. Naime, posle svake upotrebe vrši se test ispravnosti. Posebna pogodnost je za one koji vole da bude sve čisto i na svom mestu, jer se posle svake upotrebe vrši detaljno pranje celokupnog vozila. U slučaju eventualne nezgode, naša vozila su osigurana.

Od 2003. godine smo stekli mnogo zadovljnih mušterija koje svedoče o udbnosti i sugurnosti naših vozila i rado nas predlažu i vraćaju se ponovo k nama. Budite jedna od tih zadovoljnih mušterija i pozovite nas brojeve: 066/64-33-333 i 066/68-33-333

Vaš Golden Limo