Dezinsekcija, Eko- Protekt

Jedna od noćnih mora većine ljudi su insekti. Bilo da je reč o komarcima, krpeljima, paukovima, muvama ili drugim, njihovo prisustvo izaziva posledice i po zdravlje i po ekonomsko stanje. Komarci su poznati po tome što njihov ujed izaziva svrab, a mogu biti i prenosioci malarije. Muve uništavaju hranu i veliki su prenosioci bakterija, jer se one kreću po mnogim prostorima punim mikroorganizama.  Najčešće, ljudi, se odluče za razne sprejeve ili zamke, ali time ne uništavaju u potpunosti insekte, već samo redukuju broj, koji se opet vrati, na prvobitno stanje, posle nekog vremena. Došao je kraj mukama, tu smo mi!

Najpouzdanija metoda u borbi protiv ovih dosada je dezinsekcija. Dezinsekcija obuhvata skup mera i postupaka sa ciljem uništenja svih vrsta insekata.

Postoje tri vrste dezinsekcije: biološka, fizička i hemijska. Osnovna delatnost naše firme je dezinsekcija i deratizacija. Mi se baziramo na, najmodernijoj, hemijskoj metodi. Hemijska metoda obuhvata korišćenje raznih vrsta insekticida i radi se u prisustvu stručnjaka iz oblasti veterine i medicine. Ona je od svih metoda najpouzdanija i ima najveći učinak. Mi koristimo sredstva propisana evropskim standardima, koja su potpuno bezbedna za respiratorni sistem i čoveka i životinja. Toksične materije koje koristimo, ni na jedan način ne utiču na zdravlje čoveka. Iako bezbedni za čoveka, na insekte deluju brzo izazivajući uništavanje larvi i smrt insekta. Mi koristimo vazdušne topove i prskalice, sa kojima, za kratko vreme, poprskamo celu zadatu površinu. Dezinsekcija se vrši na svim područijima. Objekti (škole, bolnice, domovi zdravlja, kuće), kao i na otvorenim površinama (reke, livade, dvorišta). U cilju što boljeg uspeha, neophodno je odraditi nekoliko pripremnih koraka. Koraci obuhvataju razgovor sa klijentom, da bi se utvrdila lokacija, nivo gustine naseljenosti insekata i o kojim insektima je reč. Potom, određuje se koji insekticid će se koristiti u akciji.

Posle obavljene akcije, dolazimo ponovo na teren i pregledamo da li je potrebno ponovo uraditi postupke ili ne. Posavetujemo i našeg klijenta u vezi mera prevencije protiv insekata.

Mi nismo firma sa višegodišnjim iskustvom, ali se svakim danom sve više i više trudimo da zadovoljimo Vaše potrebe i dobro nam ide u tom planu. Broj naših zadovoljnih mušterija raste iz dana u dan. Trudimo se da opravdamo Vaše poverenje, jer ciljevi su nam isti- rešiti se insekata. Nudimo i određene pogodnosti, kako za pravna, tako i za fizička lica. Radno vreme nam je od 00 do 24 sata i u bilo koje vreme, svih sedam dana u nedelji, možete nas pozvati na brojeve: 060/38-88-073 i 060/38-88-072.

Radujemo se saradnji sa Vama, Vaš Eko- Protekt