Deratizacija, Eko-protekt

Ponovo imate problem sa glodarima i ne znate kako ga rešiti? Ne pomažu ni jedne od starih metoda, mišolovke, lepkovi i slično tome? Svim tim metodama, blago ili nikako redukujete broj štetočina, ali se one od nekud opet pojave. Mi smo tu za Vas!

Naša firma postoji da bi rešila probleme sa glodarima. Glodari su poznati kao velike štetočine i prenosioci različitih zaraznih bolesti. Najpoznatije bolesti koje glodar može preneti su: trihineloza, bruceloza, tifus, lepra, tuberkuloza, ali i, nešto ređe, mogu preneti i buve i razne druge bolesti.  Štetočine su i po useve, rečna korita, hranu i poljoprivredna dobra. Miševi uništavaju žitarice skladištene u ambarima, svojom mokraćom, izmetom i telesnim tečnostima, kojima obeležavaju svoju teritoriju. Potkopavaju rečna korita gde prave svoja legla, nagrizaju vodovodne i kanalizacione cevi, čime prave veliku materijalnu štetu. Njihovo razmnožavanje je ubrzano i legu se na svakih mesec dana, tako da se njihov broj može povećavati iz dana u dan i tome se mora stati na put. Jedini, pouzdan, način uništavanja glodara je deratizacija.

Deratizacija je jedna od osnovnih delatnosti naše firme, bazira se na tome da se, sa zadatog područija, eliminiše prisustvo glodara i drugih štetočina. Deratizacija može imati više svojih metoda: fizička, hemijska i biološka. Kao i sve firme, mi se bavimo onom najpouzdanijom- hemijskom metodom. Reč je o sredstvima, propisanim HACCAP standardom, potpuno bezbednim po život i zdravlje čoveka i životinja. Zdravlje čoveka nam je na prvom mestu, s toga, naši preparati su savremeni i nemate brigu da li će se Vama ili Vašim bližnjima nešto dogoditi. Iako bezbedna po čoveka i druge životinje, naša sredstva su vrlo efikasna i, najčešće, nema potrebe za ponovnim ponavljanjem postupaka.

Pre svega, po pozivu klijenta, izlazimo na teren i utvrđujemo o kojoj površini i lokaciji se radi. Da li je u pitanju otvorena ili zatvorena površina. Zatim, određujemo broj glodara i pokušavamo pronaći njihovo leglo, jer kada se leglo uništi, najpre se unište svi mladi. Potom, zavisno od broja glodara, određujemo koje sredstvo koristimo. Ukoliko se radi o zatvorenom prostoru, određujemo tačna mesta gde postaviti mamce.  U zatvorenom prostoru se postavljaju uz ivice, jer se glodari tu najčešće kreću. Na spoljnim sredinama se postavljaju u rupe u zemlji, ako one postoje, a ako ne, onda se mamci razasipaju svuda po površini.

Po obavljenom poslu, najčešće, sedam dana kasnije, vrši se kontrola terena i određuje se uspešnost akcije. 

Naše radno vreme je od 00 do 24 sata i možete nas pozvati u bilo koje vreme, ukoliko ste se odlučili da sarađujete sa nama ili se posavetujete sa našim stručnjacima. Naši brojevi: 060/38-88-073 i 060/38-88-072.

Vaš Eko-protekt