Damast posteljine

Svoj krevet i svoj dom ne možete zamisliti bez posteljine. Kod jedne posteljine, važno je da bude, prvenstveno udobna, a, pored svega, da bude i lepa na izgled. Većina ljudi kupuje posteljinu prema fizičkom izgledu, ne obraćajući pažnju na njen sastav materijala i da li je ta posteljina kvalitetna ili ne.

Ukoliko ste i Vi od tih kojima je, u ovom trenutku, potrebna prelepa, a, pre svega, kvalitetna posteljina, na pravom ste mestu!

Naša firma se bavi izradom posteljina po meri, možete pronaći ili naručiti bilo koje dimenzije. Nije bitno da li se radi o velikim, bračnim, krevetima ili dečijim krevetima, možete naručiti bilo šta! Kakav god dezen da Vam se svidja, materijal ili veličina, baš sve može da se nadje.

Vrlo je važan odabir materijala, sintetički materijali izazivaju mnoge nelagodnosti, kao što je osip i znojenje. Najpogodniji materijal za posteljine je pamuk. On je prijatan na dodir i omogućava prijatan san i udoban odmor. Postoji i još vrsta materijala, u našoj ponudi, kao što su:

  • Satenske posteljine, one se, zbog svoje mekoće, smatraju romantičnim posteljinama. Saten se razlikuje od drugih materijala i, naša preporuka je, treba ga uzeti jednobojnog. Najfiniji od svih je pamučni saten. On obuhvata specijalan način tkanja pamuka i dobija se najmekši oblik materijala.
  • Svilene posteljine, svila je poznata kao materijal koji ne zadržava vlagu i poznata je kao antialergijski materijal, te je najpogodnija za dečije krevete. Ona je poznata kao najluksuzniji materijal, a ujedno i najskuplji. Mada, u odnosu cene i kvaliteta, cena za taj kvalitet, koji dobijate, nije previsoka.
  • Krep posteljine, one su na površini blago valovite i imaju neodoljiv izgled. Uz to napravljene su od pamuka i fine su na dodir, ali ipak su malo grublje od satenskih i svilenih.
  • Damast posteljine, napravljene su na specijalan način, od pamuka, i svakim danom će Vam pružati sve luksuzniji doživljaj.

Unesite svežinu u Vaš dom, sve što Vas deli od toga je dolazak kod nas. Razmislite šta Vam treba ili se posavetujte sa nekim od naših radnika.

Ukoliko Vam trebaju saveti oko dizajna posteljine, potpuno besplatno, se možete posavetovati sa našim iskusnim dizajnerima. Oni će Vam sigurno pomoći pri odabiru.

Kod nas imate još jednu pogodnost, osim u našim radnjama, širom Srbije opremamo radnje našim posteljinama, tako da ih možete pronaći gotovo u svakom gradu. Ukoliko se desilo da baš u Vašem gradu nemamo prodavnicu ili niste u mogućnosti da istu posetite, možete naše posteljine naručiti i putem internet stranice.

Ukoliko ste se odlučili za nešto od navedenih ponuda, ili, pak, želite videti više, možete nas posetiti na sledećim lokacijama:

-Svetogorska 5, Beograd

-Tržni centar Piramida, Beograd

-Kao i u mnogobrojnim radnjama koje snabdevamo našim posteljinama.

Možete Vašu porudžbinu  predati ili se konsultovati sa dizajnerom, na broj telefona: 063/17-17-071